Restaurang Björkudden

Matsalen, ansiktet utåt

Det första gästen möter är eleverna i matsalen.

I receptionen tar hotellelever emot när Du kommer till oss. Serveringseleverna ger Dig ett bord och tar Din beställning. De serverar mat och dryck, plockar undan disken, fyller på dessertbuffé och salladsbuffé.

De börjar med att lära sig bära tallrikar och hur man för sig i en matsal. Att se gästen, ta kontakt och bemöta på rätt sätt. Förståelse för drycker ingår i utbildningen och espressomaskinen ångar under lunchen.

Dessa elever är vårt ansikte utåt och när de är redo får de även lära sig att tranchera (skära upp kött eller fisk framför gästen) och att flambera i matsalen. Vi sätter ut på menyn när det är "showtime"!

Vi har varje dag, måndag-onsdag, en salladsbuffé med dagens soppa samt en rejäl dessertbuffé. Allt ingår i dagens lunch.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.